مواد لازم : 6 عدد سیب – یک چهارم قاشق مربا خوری نمک -1 قاشق سوپخوری کره – نصف فنجان شکر – 2 قاشق سوپخوری آرد – یک قاشق مربا خوری دارچین اگر دوست دارید
طرز تهیه : سیب ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه ببرید . آرد و شکر و نمک و دارچین را الک کنید و با سیب مخلوط کنید . و مخلوط سیب را در لواش پای که آماده کرده اید و در قالب انداخته اید بچینید و کره را خرد کنید و رویش بگذارید و لواش دوم را روی آن پهن کنید و دور لواش را به لواش زیری بچسبانید و برای اینکه بخار براحتی از آن در آید با کارد چند شکاف به لواش بدهید . اگر می خواهید روی پای قشنگ و براق شود کمی شیر به آن بمالید یا یک قاشق سوپخوری آب در یک عدد تخم مرغ بریزید و بزنید تا مخلوط شود و روی آن بمالید . قالب را در فر 450 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بگذارید بعد حرارت فر را کم کنید که به درجه 350 درجه فارنهایت برسد و 45 دقیقه یا کمی بیشتر بپزید تا سیب پخته شود . این پای خوشمزه است و اگر با خامه ی زده و خاکه قند نرم خورده شود دسر بسیار خوبی است .
:: برچسبها:
طرز تهیه یک نوع دسر ، یک نوع پای ، پای سیب ، طرز پخت یک نوع شیرینی ، شیرینی پای ، سیب و آرد ، دستور شیرینی پزی ,